Over Anthos Labtec
Anthos Labtec - State of ART
de naam Anthos komt uit het oude Grieks en betekent zoveel als "streef naar het hoogst haalbare".

anthos labtec is in 1995 ontstaan en heeft zich al snel een plaats verworven als betrouwbare partner en leverancier van laboratorium instrumenten, diagnostica en verbruiksmaterialen. In de loop van de tijd is de focus steeds meer komen te liggen op alles wat te maken heeft met fertiliteits ondersteunende technieken en de hoge eisen die daaraan gesteld worden. Wij proberen ons te onderscheiden op het gebied van service en ondersteuning. De hoge kwaliteit van de door ons geleverde producten is de basis van ons bedrijf. Door onze flexibiliteit kunnen wij oplossingen bieden, waarbij ook op maat gemaakte producten tot de mogelijkheden behoren.

Een goede relatie met onze afnemers is voor ons het allerbelangrijkste.  

 

wij werken nauw samen met de volgende partners
FertiPro
Gynétics
Alleen CE klasse IIa disposables

Voor het onder de microscoop of met een CASA systeem analyseren van de concentratie, beweeglijkheid en morfologie van zaadcellen kan gebruik gemaakt worden van onze 'CellVision' glazen disposable telkamers (met of zonder rasterverdeling).

Wij focussen ons op producten die bedoeld zijn om de mannelijke vruchtbaarheid te onderzoeken en eventueel te ondersteunen. Daarbij valt te denken aan diagnostica voor het opsporen van problemen op immunologisch gebied of op functionaliteit.

Daarnaast leveren wij - naast veel andere media - het in Nederland ontwikkelde GAIN IVF medium. Dit medium is aan de modernste inzichten gemodelleerd. Een optimale embryonale groei en de zekerheid dat het medium aan de strengste eisen voldoet (CE klasse III)

Voor het afdekken van media leveren wij een minerale olie, dubbel gewassen en van een zeer hoge zuiverheid.

Service
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar optimale kwaliteit en klanttevredenheid.
Meer over ons
Partners
Wij werken nauw samen met gerenommeerde bedrijven op het gebied van fertiliteit.
Bekijk onze partners
Contact
U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag!
Neem contact op